november, 2020

2nov16:30Ansøgning som mentor 2020/2021

Kick-off og mentortræning bliver i år afholdt online d. 2. november kl. 16.30-20.00. Du skal kunne deltage i dette arrangement, for at være med i mentorordningen. Kirsten M. Poulsen fra KMP+ House of Mentoring vil facilitere kick-off arrangement, hvor du vil møde din mentor/mentee. Kirsten M. Poulsen har 20 års erfaring som underviser og er ekspert på området.

Du kan tilmelde dig som mentor her.

Mentorordningen

Mentorordningen er til for at skabe et link mellem studierne og den “virkelige HR-verden”. Det er en mulighed for de studerende for at få et indgående kendskab til en relevant HR-funktion, og få talt om nogle af de emner, paradokser og dilemmaer, som der ikke altid er tid til at drøfte på studiet. Der er ikke tale om envejskommunikation, men derimod tale om et rum for sparring, diskussion og videregivelse af erfaringer for både mentor og mentee.

Formålet

Formålet med foreningens indtræden i dette samarbejde var et ønske om at opnå en endnu bedre integration af teori og praksis i mentorordningen. Samarbejdet var og er et naturligt skridt, for der har altid været en tæt forbindelse mellem HRM-linjen på Copenhagen Business School og de virksomheder, organisationer og kandidater, der igennem tiderne har været en del af Dansk HRM Forening.

Igennem mentorordningen kan den studerende få:

Inspiration og sparring i forhold til relevant teori

Nye perspektiver på HRM, som ikke kan findes på studiet

Sparring på personlige og faglige kompetencer

Indblik i hvad der rører sig i erhvervslivet

Styrket sin udvikling i retning af større faglighed og personlig indsigt

Afklaring af fremtidige karrieremål

Udvidelse af netværk