november, 2017

16nov14:00- 18:00Workshop om stress v/Pia BruhnArbejdsgivers rolle og konkrete tiltag

Lær at håndtere travlhed og styrk Trivslen på din arbejdsplads!

Pia Bruhn holdt i 2015 oplæg på en af Dansk HRM Forenings netværksbarer. Et oplæg der var meget populært og derfor har vi i år besluttet at tilbyde en workshop med Pia Bruhn.

Til dagligt certificerer hun i stressrådgivning og holder oplæg om stress. Denne gang for en mindre gruppe deltagere hvor der vil være tid og plads til at gå mere i dybden med temaet, og som Pia fortæller, om hendes planer for workshoppen;

“På denne eftermiddag vil I få den grundliggende viden om stress gennem inspirerende indlæg og egne øvelser. Jeg vil dele ud af min erfaring og viden om stress. Vi arbejde med nogle af de konsekvenser, det kan have for en arbejdsplads, når en eller flere medarbejder rammes.”

De fleste oplæg om stress foregår på det individuelle niveau og fokuserer på de ting en person selv kan gøre for at undgå stress og opdage symptomer i god tid. Workshoppen som vi tilbyder i år, vil i stedet sætte fokus på virksomhedens ansvar i forbindelse med stress, da mange arbejdsgivere efterspørger rådgivning på dette felt. I denne workshop vil Pia Bruun tilbyde deltagerne nogle konkrete redskaber som de kan tage med sig og implementere på deres arbejdsplads.

“I går hjem med konkrete trivselstiltag, som kan overføres direkte til din arbejdsplads. Er du interesseret i stress, så lover jeg dig en eftermiddag med enkelte redskaber til at fastholde eller genskabe balancen i dit liv.”

For at optimere oplevelsen og læringen forventes deltagere at kunne bidrage med praktiske eksempler på stresshåndtering fra deres hverdag på arbejdsmarkedet, og der vil være plads til at stille spørgsmål.

Tilmelding

Dette arrangement har et begrænset antal pladser og henvender sig til HR praktikere eller andre der arbejder med stress i en arbejdsrelateret kontekst.

Maksimalt deltagerantal: 20

Pris: 100 kr og kræver medlemskab.

Er du endnu ikke medlem af foreningen, kan du indmelde dig her

(Thursday) 14:00 - 18:00

Copenhagen Business School, Solbjerg Plads