april, 2018

24apr17:00- 18:30Employer branding på de sociale medierGå-hjem-møde med Universum

Dansk HRM Forening og Jesper Dansholm fra Universum inviterer til gå-hjem-møde om Employer Branding på de sociale medier.

Er du også nysgerrig efter at vide, hvordan danske og internationale virksomheder klarer sig på de sociale medier, når det kommer til Employer Branding? Hvilke kanaler og teknikker egner sig bedst, når vi skal tiltrække fremtidens bedste kandidaterne? Er den klassiske jobannonce virkelig død? Og hvordan formidler din virksomhed de ekstraordinære historier, der gør potentielle og nuværende medarbejdere stolte af at arbejde for netop dig og ikke konkurrenten?

Dette er blot nogle spørgsmål, du kan få svar på tirsdag den 24. april!

Universums Managing Director Jesper Dansholm kommer og fortæller om nyeste viden og undersøgelser inden for området – og giver sine varmeste anbefalinger. Der er pludselig flere redskaber til at vinde kampen om talenterne.

Tilmeld dig allerede nu, da der er få pladser!

MEDLEMMER

IKKE-MEDLEMMER

Vi glæder os til at se dig.

(Tuesday) 17:00 - 18:30

Adecco