Skip to main content

march, 2021

16mar13:00- 16:00Diversity and Inclusion, 2021 (Online)

more

Event Details

Hvordan får vi skabt en mangfoldig og inkluderende kultur?

Coronakrisen har medført en øget ledighed samt en del konkursramte virksomheder. Af den grund er det – mere end nogensinde før – nødvendigt for de tilbageværende virksomheder at kunne skabe innovative løsninger for at bevare sin position på markedet. Diversitetsstrategier bør dog ikke kun vinde større indpas for at sikre fremtidige innovation. Det at prioritere en inkluderende kultur har ligeledes stor betydning for det psykiske arbejdsmiljø.

Men hvordan får skaber vi en inkluderende kultur på en arbejdsplads – et fællesskab? Særligt hvis medarbejderne i højere grad arbejder hjemmefra? Er det overhovedet nødvendigt at skabe en mangfoldig arbejdsplads? Føler vi os ikke mere tilpas, hvis vi ligner hinanden?

Til dette virtuelle arrangement vil der blive udvekslet viden fra forskningen samt erfaringer fra erhvervslivet. Du har desuden muligheden for at udveksle ideer med andre HR-interesserede.

Du vil til arrangementet møde oplægsholdere fra både Nestlé, Maersk Drilling, Ørsted og
Copenhagen Business School, som vil åbne op for D&I-problematikken og både komme ind på barrierer i rekruttering og forfremmelse, topledelsesinvolvering, bevidst og ubevidst bias og meget mere.

Tilmeld dig inden den 31. januar 2021 her (via NOCAs hjemmeside).
Obs! Vær opmærksom på at skrive ’DHRMF’ i feltet ’Virksomhed’

Time

(Tuesday) 13:00 - 16:00

Location

Microsoft Teams

 
X