october, 2018

25oct16:00- 18:00Endelig ferie(-lov)!Gå-hjem-møde med IUNO

Den sidste sommerferie under den gamle ferielov er slut! Men bare rolig – IUNO & Dansk HRM Forening har din ryg. Vi inviterer til gå-hjem-møde, hvor du bliver sat godt ind i den nye lovgivning.

Ferielovsudvalget kom i efteråret 2017 med det længe ventede forslag til en ny ferielov og i januar 2018 blev en ny ferielov vedtaget. Loven indeholder væsentlige ændringer, blandt andet at ansatte på den nye ordning får ret til at holde ferie i det år, hvor de optjener ferien. Samtidig bliver der indført en overgangsordning, som får betydning for nuværende ansatte.

De nye regler lægger ikke op til en forenkling af reglerne, så alle virksomheder skal indstille sig på nye administrative procedurer og ekstra arbejde i overgangsfasen. Men du har nu muligheden for at komme et skridt foran.

Til gå-hjem-mødet ser vi nærmere på de vigtigste ændringer i lovforslaget, og hvordan de påvirker virksomheder i praksis, herunder blandt andet i forhold til:

– Optjening og afholdelse af ferie

– Fratræden og jobskifte

– Feriehindringer

– Ferietillæg

– Fravigelser fra ferieloven – ved aftale

– Overgangsordninger

Der vil blive serveret sandwich, lækre snacks og drikkevare.

Vi glæder os til at se jer!

(Thursday) 16:00 - 18:00

IUNO