august, 2018

24aug18:30HRM Around the townForbeholdt nye cand.merc.HRM/cand.soc.HRM studerende

OBS: Denne aktivitet er forbeholdt for nye kandidatstuderende på cand.soc/cand.merc. HRM 2018, og er en del af introforløbet Dansk HRM Forening arrangerer. Andre medlemmer af foreningen kan derfor ikke deltage.

Fredag d. 24 august har du som ny HRM-studerende et sjovt program! Efter de officielle ting på CBS er overstået venter der en aften, som du sent vil glemme. HRM Around the Town plejer at være en af HRM-introens helt store højdepunkter. Vi skal en tur rundt i København og lære hinanden bedre at kende på forskellig vis. Det er ikke en pubcrawl, snarere en ‘by-crawl’ hvor du sammen med dine medstuderende skal rundt på centrale steder i indre by og have det sjovt. Det koster 50DKK at deltage, hvilket dækker diverse drikkevarer, og vi lover dig, at det er det hele værd.

NB: Man kan sagtens deltage, selvom man ikke drikker alkohol.

(Friday) 18:30