august, 2018

31aug15:00Hyttetur/introweekendForbeholdt nye cand.merc.HRM/cand.soc.HRM studerende

OBS: Denne aktivitet er forbeholdt for nye kandidatstuderende på cand.soc/cand.merc. HRM 2018, og er en del af introforløbet Dansk HRM Forening arrangerer. Andre medlemmer af foreningen kan derfor ikke deltage.

GO WILDCATS!
Årets HRM-introforløb kulminerer sidst på ugen i en weekend på “hyttetur” sammen med alle dine medstuderende og introvejledere. Her skal vi have det sjovt, lære mere om HR-feltet og rystes rigtig godt sammen. I studiestartens ånd er temaet “High School”, hvilket du får meget mere info om, jo tættere på studiestarten vi kommer. Vi har gjort klar til en sjov weekend, som du sent vil glemme, med faglige og sociale ting på programmet. Desuden har vi gjort klar til fortryllende fest og ballade, som der jo hører sig til på en introweekend.

Det koster 450DKK at deltage, hvilket involverer fuld forplejning i løbet af weekenden (drikkevarer sælges billigt), overraskelser og ikke mindst et helt års medlemskab af Dansk HRM Forening. Det betyder, at du, udover at betale for en oplevelse udover det sædvanlige , bliver medlem af foreningen til en helt særlig intropris.

NB: Man kan sagtens deltage, selvom man ikke drikker alkohol. Har du spørgsmål, allergier, tager medicin eller har andre ting, som vi skal tage højde for bedes du sende det i en e-mail til intro@dhrmf.dk

Vi håber, at du glæder dig lige som meget som vi gør!

(Friday) 15:00

Dansk HRM Foreningmette@dhrmf.dk