Skip to main content

may, 2021

27may8:30- 12:00Inspirationsdag om trivsel og forandringer

more

Event Details

Oplev 5 af landets bedste foredragsholdere tale om trivsel, forandringer og arbejdsglæde. Arrangementet sendes live fra Athenas på Flakhaven i Odense.

Oplev stresseksperten Storm Stensgaard i et inspirerende foredrag om trivsel og mental sundhed i en coronatid. Ledelsesrådgiver Pia Hauge er klar med et tankevækkende foredrag om ledelse på distancen. Hvordan skaber man begejstring og samarbejde, når man ikke er i samme rum som sine medarbejdere. I kan også opleve adfærdspsykolog Anders Colding-Jørgensen, som er klar med et underholdende foredrag om vaner, adfærd og forandringer – og sociolog og bestsellerforfatter Anette Prehn er klar med et nyt forrygende oplæg om hjernens spilleregler, og hvordan at man kan skifte perspektiv og se en situation, eller en person, fra nye og andre vinkler. Til sidst kan I opleve TV2 Nyhedernes Mikael Kamber i et motiverende foredrag om trivsel og livsglæde. 

Inspirationsdagen afholdes torsdag den 27. maj 2021 fra kl. 8.25-12.00.

Glæd dig til en unik foredragsoplevelse, som vi sender direkte til din computer, tablet eller smartphone. Ved tilmelding nu kan du se med live – og/eller streame det hele i min. 48 timer efter det er afholdt. 

PROGRAM
08.25  Velkommen til den virtuelle inspirationsdag
08.30  STORM STENSGAARD: Mental sundhed i en coronatid​ – om trivsel og arbejdsglæde  LÆS MERE HER
09.15  PIA HAUGE: Nærværende ledelse på distancen​ – om begejstring og samarbejde  LÆS MERE HER
10.00  ANDERS COLDING-JØRGENSEN: Din hverdag består af vaner – lær hvordan du forstår og forandrer dem  LÆS MERE HER
10.45  ANETTE PREHN: “Framestorm” – et hjernesmart værktøj i en foranderlig tid​  LÆS MERE HER
11.30  MIKAEL KAMBER: Sur for en sikkerheds skyld? – om motivation og livsglæde​​​  LÆS MERE HER
12.00  Tak for i dag

 

Sådan får du adgang til den virtuelle inspirationsdag

  • TILMELD DIG HER *
  • Udfyld tilmeldingsformularen
  • Du modtager en tilmeldingsbekræftelse på den indtastede e-mailadresse

Husk at udfylde HELE tilmeldingsformularen med dit navn, stillingsbetegnelse og arbejdsplads/organisation.


Vær opmærksom på, at man kan kun tilmelde sig selv. Du er velkommen til at dele invitationen med dine kollegaer og alle i dit netværk – men ønsker de at deltage, skal de invididuelt udfylde tilmeldingsformularen. Programmet er vejledende, og der kan forekomme ændringer. Alle oplæg er forkortede versioner på ca. 30 min. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk.

* Inspirationsdagen er arrangeret af Athenas i samarbejde med Kursuslex og Zevio – med henblik på at give deltagerne inspiration til kommende arrangementer. Ved tilmelding accepterer du, at arrangørene må kontakte dig med uforpligtende tilbud. Du kan altid framelde dig igen. Læs mere om Athenas’ datapolitik HER, om Kursuslex’ datapolitik HER og om Zevios datapolitik HER

Time

(Thursday) 8:30 - 12:00 UTC+1

Location

Online event

Organizer

Zeviohttps://zevio.com/

 
X