august, 2017

25aug19:00Intro: HRM Around the Town

Aktiviteten er forbeholdt for nye kandidatstuderende, og er en del af introforløbet Dansk HRM Forening arrangerer.

Dansk HRM Forening inviterer de nye kandidatstuderende på CBS’ HRM linje på en tur rundt i København.

Før det hele skal handle om søvnløse nætter med hovedet begravet i teoribøgerne, skal vi begå os i den ædle kunst at ryste jer sammen. Vi har strikket et program sammen til jer og fredag den 25. august går det løs, når vi skal på den legendariske ”HRM-around-the-town” – en pubcrawl-inspireret tur, hvor I får mulighed for at opleve København, drikke en eller flere øl og lære hinanden at kende. Afslutningsvist er der lagt op til, at vi kan forsætte festlighederne i hovedstadens natteliv.

Prisen er 50,00 kr og tilmeldning sker via nedenstående link:

(Friday) 19:00

Dansk HRM Foreningmette@dhrmf.dk