september, 2017

1sep - 315:00sep 3- 12:00Intro: Hytte-tur

Aktiviteten er forbeholdt for nye kandidatstuderende, og er en del af introforløbet Dansk HRM Forening arrangerer.

Det er med glæde at vi, på vegne af Dansk HRM Forening og øvrige samarbejdspartnere, kan meddele jer at I tilbydes en plads på Hogwarts skole for trolddom og HR. Mange fælles sjove og skøre aktiviteter vil være i højsædet, samt nogle spændende oplæg fra vores samarbejdspartnere. Desuden har vi gjort klar til fortryllende fest og ballade, som der jo hører sig til på en introweekend med fantastiske mennesker! Vi ser frem til en super fed weekend med Jer alle sammen, og håber at I alle vil deltage!

Pris: 450,00 kr. Dette inkluderer fuld forplejning (udover drikkevarer der sælges billigt i baren), et spændende program, og 1 års medlemsskab af Dansk HRM Forening.
Tilmeldingsfrist: Fredag den 25. august kl. 23:59

Tilmeldning sker via nedenstående link:

1 (Friday) 15:00 - 3 (Sunday) 12:00

Dansk HRM Foreningmette@dhrmf.dk