august, 2019

30aug15:00Introweekend 2019

Aktiviteten er forbeholdt for nye kandidatstuderende, og er en del af introforløbet, Dansk HRM Forening arrangerer.

Det er med glæde at vi, på vegne af Dansk HRM Forening og øvrige samarbejdspartnere, kan byde jer velkommen til introtur 2019. Mange fælles, sjove og skøre aktiviteter vil være i højsædet, samt nogle spændende oplæg fra vores samarbejdspartnere. Desuden har vi gjort klar til forrygende fest, som der jo hører sig til på en introweekend med fantastiske mennesker! Vi ser frem til en super fed weekend med jer alle sammen, og håber at I alle vil deltage!

Pris: 450,00 kr. Dette inkluderer fuld forplejning (udover drikkevarer der sælges billigt i baren), et spændende program, og 1 års medlemsskab af Dansk HRM Forening.
Tilmeldingsfrist: Mandag d. 26. august kl. 12.00.

Tilmeldning sker via nedenstående boks (husk at scrolle inden for boksens rammer):

(Friday) 15:00