october, 2017

10oct17:00- 20:00Sygdom og sundhed v/IUNO

I samarbejde med IUNO inviterer Dansk HRM Forening til fagligtarrangement om sygdom og sundhed. Vi ser på de HR-juridiske aspekter ved sygdom og sundhed samt virksomhedernes håndtering af sygdomsforløb, og vi giver en status på de seneste trends og tendenser i forhold til medarbejdernes sundhed.

På mødet fokuserer vi på de HR-juridiske aspekter ved sygdom og sundhed. Vi kommer ind på den praktiske håndtering af sygdomsforløb og de situationer, der ofte give anledning til udfordringer for virksomheder i forbindelse med ansættelse, sygemeldte medarbejdere og opsigelse, herunder særligt beskyttede medarbejdere og afgrænsningen mellem sygdom og handicap. Vi ser også på tendensen til et øget fokus på medarbejdernes sundhed i form af sundhedspolitikker og nye elektroniske apps, der giver virksomheder mulighed for at overvåge medarbejdernes sundhed.

Med udgangspunkt i den seneste praksis, kommer vi blandt andet ind på:

• Hvad må virksomheden spørge om, og hvad skal medarbejderen oplyse før ansættelsen?
  • Virksomhedens håndtering af sygemelding og sygefraværsforløb, herunder dialogen med medarbejderen
  • Løn, bonus og personalegoder under sygdom
  • Afskedigelse under sygdom
  • Særlige problemstillinger i forhold til beskyttede medarbejdere, herunder medarbejdere med handicap
  • Sundhedspolitikker
  • Trends og tendenser til overvågning af medarbejderes sundhed

Tilmelding:

Er du ikke medlem koster det 150 kr. at komme med til arrangementet.

Fristen for tilmelding er Fredag d. 6. oktober 2017 kl. 12.00

(Tuesday) 17:00 - 20:00