Skip to main content

august, 2019

26aug15:30Kanalrundfart 2019

more

Event Details

Aktiviteten er forbeholdt for nye kandidatstuderende, og er en del af introforløbet, Dansk HRM Forening arrangerer.

Har du heller ikke fået nok af sommeren endnu? Synes du også at overgangen fra sommerferie til forelæsningerne kan være lidt hård? Så tag med os på en skøn bådtur på de Københavnske Kanaler!

Dine introvejledere har skræddersyet en afslappende bådtur, hvor vi i dagens anledning trækker i guidetøjet. Som jeres charterguider vil vi byde jer velkommen til en skøn tur med masser af vind i håret og mulighed for at lære dine nye medstuderende endnu bedre at kende. For som ny studerende på en kandidatuddannelse kan meget være nyt, ligesom når man er turist. Så find dit turisttøj frem, og pak nogle lækre kolde drikkevarer (i ægte chartergæst-stil) og nyd en tur på vandet i bølgen blå.

Efterfølgende har vi et lokale i indre by, hvor hyggen og festlighederne kan fortsætte. Dem der vil, kan følges fra CBS enten på cykel eller med offentlig transport.
Deltager du ikke i programmet på CBS den pågældende dag, er du velkommen til at mødes med os foran Holmens Kirke. Båden sejler kl. 16.00 præcis, så vær der senest 15.30.

PS: Der er ingen udklædningstvang, men selvfølgelig en præmie til den mest turistede charterturist ombord.

Time

(Monday) 15:30

 
X