november, 2017

17nov16:30- 19:30Netværksbar om motivation og målsætningM. Melvin Mutton/ Storm Group

Dansk HRM Forening inviterer dig til en spændende aften om motivation og målsætning.

I samarbejde med Jobindex inviterer vi til Netværksbar, hvor man som har rig mulighed for at netværke med en masse mennesker, der også brænder for HR og alle dets facetter.

Kom og nyd en lærerig og hyggelig aften i godt selskab. Vi glæder os til at se dig!

Vi vil gerne byde velkommen til Melvin Mutton

Kom til Netværksbar fredag den 17. November 2017, og hør hvorledes du kan anvende motivation og målsætning i dit daglige arbejde eller studie. Det er vigtigt at have styr på motivationen og målsætningen for enten; en selv, sit team, studiegruppe eller kollegaer for at opnå den performance der ønskes i hverdagen

Melvin Mutton har over 15 års international erfaring fra salgsindustrien, hvor han bl.a. har drevet salgsteams og udviklet talenter, teams og organisationer til at performe bedre. Melvin kommer fra Australien og vil til denne netværksbar dele sine erfaringer med motivation og målsætning. Og hvordan man kan arbejde med de to fænomener til at drive og udvikle performance på arbejdet, studiet eller livet generelt.

Siden 2002 har Melvin arbejdet inden for salgsindustrien og har stor international erfaring bl.a. fra lande som Australien, USA og Norden. Gennem sin karrierer har han ledet salgteams på over 300 medarbejdere, herunder salgsledere, administratorer og rekrutteringsteams. Melvin er oprindeligt uddannet fra Marcellin College Randwick i Sydney Australia.

*** OBS! Oplæget bliver afholdt på engelsk ***

Tilmelding

For at kunne deltage skal du være medlem af Dansk HRM Forening. Som medlem af foreningen har du mulighed for frit at medbringe to HR-interesserede gæster. Gæsterne har du mulighed for at tilmelde via linket i din bekræftelsesmail, efter at du har tilmeldt dig til arrangementet.

Er du ikke medlem eller gæst koster det 150 kr. at komme med til netværks-arrangementet.

Fristen for tilmelding er onsdag d. 15. November 2017 kl. 12.00

(Friday) 16:30 - 19:30