april, 2018

13apr16:30- 19:30NetværksbarOPLÆG VED KIM STAACK NIELSEN

Spændende oplæg ved Kim Staack Nielsen
HR-tendenser: Hvilke HR-områder vil være særligt aktuelle i 2018?

DANSK HRM Forening kan endnu en gang byde velkommen til netværksbar, som samtidigt er startskuddet til et nyt år med en masse spændende events og tiltag. Som altid afholdes netværksbaren i samarbejde med Jobindex, og denne gang inviteres der til et oplæg med bestyrelsesformanden for Dansk HR, Kim Staack Nielsen.

Med udgangspunkt i HR-rapporter fra 2017, vil Kim give os et indblik i hvilke HR-områder, der nationalt og internationalt vil stå højt på HR-agendaen i 2018.

Kim har været aktiv på HR-området siden 1992 – både på det strategiske og udøvende niveau.

Foruden at have udgivet bøger inden for ledelse, rekruttering og jobsøgning har han afholdt over 1.000 foredrag inden for HR-området til mere end 17.000 personer på både nationale og internationale konferencer. Før og efter oplægget vil der være rig mulighed for at udvide dit eget netværk og tale med en masse mennesker, der også brænder for HR. Kom og nyd en lærerig, inspirerende og hyggelig aften i godt selskab!

DANSK HRM FORENING

Tilmeld dig via nedestående:

For medlemmer:

For ikke-medlemmer: