Skip to main content

february, 2020

21feb16:30- 20:00Netværksbar d. 21. februar 2020V. Christian Kurt Nielsen

more

Event Details

Jobindex & Dansk HRM Forening inviterer dig til årets første Netværksbar!

Året er i gang, og nye tendenser banker på døren – vær med fredag den 21. februar og oplev Christian Kurt Nielsen, bestyrelsesmedlem og tidligere adm. direktør for Mercuri Urval, tage dig med på en spændende snak om de absolutte topprioriteter i 2020 inden for HR. 

Christian tager også fat i, hvordan den finansielle business case for godt HR-arbejde ser ud, og ikke mindst hvordan vi sikrer, at HR fremstår som forretningsorienteret overfor topledelsen. Du går hjem med et skarpt indblik i, hvilken indflydelse på det økonomiske resultat, det gode HR-arbejde har. 

Som altid er Netværksbaren et uformelt og hyggeligt rum, hvor HRM-studerende og virksomheder mingler og får inspiration sammen. Og det er i hvert fald aldrig kedeligt, så kom og vær med! 

 

Det praktiske

Fredag den 21. februar 2020

SOHO i Kødbyen

Flæsketorvet 68

1711 København V.

 

Der er drop-in fra 16.30, hvor du kan få et glas, inden oplægget starter cirka 17.30. Jobindex byder på øl, vin og vand under hele arrangementet, og kl. 19.00 siger vi tak for i aften. 

Der vil løbende være et par ekstra Jobindex-medarbejdere til stede for at filme stemningen og tage billeder til vores fremtidige materiale for netværksbaren. Tag godt imod dem, når du ser dem – og skulle du ikke ønske at være med på noget af vores materiale, må du meget gerne give os besked om det på dagen. 

Lægger du billeder på Instagram fra dagen, så brug #netværketlever 

 

Vi ses! 

Med venlig hilsen Dansk HRM Forening og Jobindex

 

Tilmelding sker via nedenstående tilmeldingsvindue.

 

Time

(Friday) 16:30 - 20:00

Location

SoHo Kontorhotel

Flæsketorvet 68

 
X