september, 2018

21sep16:30- 19:30Netværksbar med EmpowerMind

I samarbejde med Jobindex inviterer Dansk HRM Forening endnu en gang til netværksbar. Der vil være oplæg med EmpowerMind under titlen:

Udnyt dit fulde potentiale – performance coaching og data til at understøtte adfærdsregulering.

”For at kunne præstere bedst muligt, og få det maksimale ud af dit potentiale, er Performance Coaching en stærk metode til at få succes. Hvad enten du ønsker succes indenfor elitesport, erhvervslivet eller som studerende, så er en holistisk tilgang til personlig udvikling en forudsætning. Hos EmpowerMind (www.empowermind.dk) og Manpremo arbejder vi målrettet med adfærdsregulerende indsatser, hvor elementer som mental sundhed, coaching og fysisk parathed indgår og understøtter disse med faktuel data og forskning. Daglige vaner og adfærd som synes trivielle, kan have stor betydning for din performance. Vi skaber indsigt i hvordan din daglige adfærd påvirker din evne til at kunne performe, og tilbyder råd og værktøjer som kan hjælpe dig til at optimere din adfærd.”

Om Klaus Dahl Tindborg
Klaus Dahl Tindborg har været medejer og Master Coach Trainer i EmpowerMind siden 2015. Han har en baggrund som officer i hæren og efterfølgende flere år i A.P. Møller – Mærsk, hvor han har adskillige års erfaring med ledelse og HR fra roller som HR Business Partner og HR chef, samt en længere periode som Regionschef for A.P. Møller – Maersks aktiviteter i Mellemøsten. Denne kombination af HR og generel ledelse er et stærkt fundament for hans opgaver som Executive coach og Team-facilitator i flere danske virksomheder.

Om EmpowerMind
EmpowerMind Danmark tilbyder en række uddannelser inden for empowerment-skabende personlig og faglig udvikling. Samtidig er vi det danske ICI Member Institute, der som de eneste i Danmark har licens til at certificere coaches efter ICI’s høje internationale standard. Med udgangspunkt i en effektiv blanding af systemisk tænkning, positiv psykologi, kognitiv teori og socialkonstruktionisme leverer vi adfærdsændrende indsatser i en række danske virksomheder indenfor teamudvikling, coaching, ledelsesudvikling og stressforebyggelse.

Om Morten Lauridsen
Morten Lauridsen er co-founder og administrerende direktør i Manpremo. Han har en teknologi og ledelsesmæssig baggrund fra IT branchen, senest hos Microsoft, hvor han i en årrække har arbejdet i forskellige nationale og internationale leder roller i Microsoft’s service organisation. De sidste seks år med fokus på digital transformation af Microsofts produkter og services, samt indførelse af agile arbejdsmetoder. Passionen for anvendelse af teknologi til at hjælpe mennesker er bragt med ind i Manpremo.

Om Manpremo
Manpremo leverer software, services og uddannelse, som hjælper organisationer med at skabe bæredygtig produktivitet og forandringskompetence. Vi benytter viden fra neurologi, psykologi og fysiologi til at hjælpe den enkelte til at udvikle en mere effektiv adfærd. Vores programmer tager udgangspunkt i biofeedback og data, der giver den enkelte indsigt og motivation til at fokusere på det vigtigske og måle resultatet efterfølgende.

(Friday) 16:30 - 19:30

SoHo Kontorhotel