september, 2017

22sep16:30- 19:30Netværksbar om multigenerationsledelsemed Dr. Poornima Luthra

Dansk HRM Forening inviterer dig til en spændende aften om multigenerationsledelse.

I samarbejde med Jobindex inviterer vi til Netværksbar, hvor man som har rig mulighed for at netværke med en masse mennesker, der også brænder for HR og alle dets facetter.

Kom og nyd en lærerig og hyggelig aften i godt selskab. Vi glæder os til at se dig!

Vi vil gerne byde velkommen til Dr. Poornima Luthra

Kom til Netværksbar fredag den 22. september 2017, og få et unikt indblik i forskning omkring generationsledelse.
Dr. Poornima Luthra er en prisvindende forelæser, der i øjeblikket underviser på CBS og er en aktiv researcher inden for generationsdiversitet på arbejdspladsen. Hun har undervist fag i organisational behavior og human resource i mange år på universiteteter i Singapore og i København. Hendes cases omkring med virksomheder som GlaxoSmithKline, Tata Consultancy Services og Citibank er udgivet med The Case Centre og arbejder i øjeblikket på en ny case med Arla.

*** OBS! Oplæget bliver afholdt på engelsk ***

Tilmelding

For at kunne deltage skal du være medlem af Dansk HRM Forening. Som medlem af foreningen har du mulighed for frit at medbringe to HR-interesserede gæster. Gæsterne har du mulighed for at tilmelde via linket i din bekræftelsesmail, efter at du har tilmeldt dig til arrangementet.

Er du ikke medlem eller gæst koster det 150 kr. at komme med til netværks-arrangementet.

Fristen for tilmelding er onsdag d. 20. september 2017 kl. 12.00

(Friday) 16:30 - 19:30