may, 2018

29may17:00- 19:00Shitstorms og jura på de sociale medierGå-hjem-møde med IUNO

Dansk HRM Forening og IUNO inviterer til et højaktuelt gå-hjem-møde om brugen af de sociale medier – om konsekvenser, politikker og hvordan du undgår shitstorms på sociale medier.

Stadig flere virksomheder bruger sociale medier som arbejdsredskab, og beder deres medarbejdere om at gøre det samme. Men hvad kan og bør man egentlig bruge de sociale medier til? Hvor går grænsen for brugen på arbejdet – og for virksomhedens indgriben i medarbejdernes private og arbejdsrelaterede brug? Og hvad skal en social media politik indeholde for at virksomheden kan beskytte sig selv og sine medarbejdere bedst muligt?
Sammen med IUNO sætter vi spot på nogle af de udfordringer og juridiske overvejelser, som ligger i netop disse spørgsmål.

(Tuesday) 17:00 - 19:00

IUNO