october, 2017

23oct16:00- 18:30Time managementVil du være 10% mere effektiv

At blive bevidst om din egen arbejdsstil og egne arbejdsvaner har stor indflydelse på, hvad du når i løbet af en dag. Når du fokuserer målrettet med de ubevidste mønstre, der i din dagligdag resulterer i ineffektivitet, vil du vinde tid – tid, du kan bruge til at øge din produktivitet, nå mere inden for den samme tidsramme samt fordybe dig i spændende emner og udvikling.

Med kurset retter vi fokus på, hvordan du kan arbejde med din personlige effektivitet, så du frigør ressourcer i din hverdag, både arbejdsmæssigt og privat. Du får konkrete værktøjer til, hvordan du kan øge din effektivitet, men i sidste ende er DU den eneste, der ved, hvad der virker for DIG!

Arbejdet med at øge din personlige effektivitet handler ofte om at ændre vaner og rutiner, der ikke er produktive og hensigtsmæssige. Dette vil på kurset blive belyst gennem modeller og øvelser.

Deltag på kurset og få inspiration til, hvordan du kan arbejde videre med:

– Personlige målsætninger
– Effektiv prioritering
– Planlægning & skemalægning
– Effektive informationshåndterings,- filhåndterings- og papirrutiner
– Hvordan du får ryddet ud i dine tidsrøvere og bliver bedre til at håndtere afbrydelser
– At styrke dit arbejde med at bekæmpe dine overspringshandlinger
– Arbejdet med at gøre noget ved de vaner og rutiner, der er barrierer for at øge din personlige effektivitet

Tilmelding:

Er du ikke medlem eller gæst koster det 150 kr. at komme med til arrangementet.

Fristen for tilmelding er onsdag d. 20. oktober 2017 kl. 12.00

(Monday) 16:00 - 18:30