Grundet den nuværende situation med Covid-19 kan Dansk HRM Forening ikke afholde arrangementer som førhen. Vi har derfor valgt at planlægge online webinar / foredrag som vores medlemmer frit kan deltage i. For at sikre interesse og deltagelse i dette, bedes i afgive en stemme om hvilket af disse fire emner der tiltaler jer mest.

• Datadrevet HR
    • Hvordan kan datadrevet HR skabe en platform for effektiv kommunikation?
  • Sexisme på arbejdspladsen
    • Hvilken rolle har HR når der foregår sexisme på arbejdspladsen og hvordan kan man forebygge det?
  • Det Danske arbejdsmarked og LGBT+
    • Hvordan kan man som arbejdsplads i danmark være mere inkluderende overfor LGBT+ medarbejdere?
  • Konflikthåndtering
    • Hvordan håndterer HR de uundgåelige konflikter som opstår mellem medarbejderne på arbejdspladsen?
Coming Soon
Hvilket emne kunne du tænke dig at DHRMF afholder online foredrag om næste gang?
Total Votes : 118