CA a-kasse

DIN KARRIEREPARTNER

CA er din karrierepartner og a-kasse under og efter studiet. En a-kasse tilbyder økonomisk tryghed i form af dagpenge, hvis du skulle stå uden job. For dig er det altafgørende, at du finder den a-kasse, der kender dit fagområde og bedst

kan hjælpe dig i job. Hvis du går efter en karriere som højtuddannet i erhvervslivet, skal du vælge CA.

CA er din karrierepartner både under og efter studiet

CA har siden stiftelsen i 1978 været CBS’ernes foretrukne a-kasse.

Du har som medlem i CA, både under og efter studiet,  gratis adgang til en række karrierefremmende tiltag, der kan styrke dine faglige og personlige kompetencer og gøre dig klar til karrieren efter studiet. Du får bl.a.:

• Kurser og workshops i fx Excel, Time Management, Photoshop, InDesign, CV/ansøgning m.m.
  • Personlig sparring og karriererådgivning
  • Faglige aftenarrangementer (gå hjem-møder), mentorordning m.m.
  • Gratis adgang til CA Advokathjælp, fx ved kontraktgennemgang til studiejobbet.

I CA prioriterer vi et højt serviceniveau, hvilket er medvirkende til, at vi har branchens højeste medlemstilfredshed. Alligevel er CA blandt de aller billigste kombinationer af økonomisk og juridisk sikkerhed, den dag du er færdig med at studere.

BRUG OS, MENS DU STUDERER

Som gratis studiemedlem har du, udover at være berettiget til dagpenge, når du er færdig med dit studie, også fri adgang til alle vores tilbud. Styrk dine faglige og personlige kompetencer, mens du læser med kurser, netværk, rådgivning og sparring.

Læs mere på www.ca.dk/studiemedlem

CA A-kasse