Siden HRM kandidat uddannelsen blev oprettet i 1992 og Dansk HRM Forening blev startet af nogle studerende fra uddannelsen, har der været et godt og velfungerende samarbejde mellem foreningen og uddannelsen.

En stor del af samarbejdet er HRM linjens intro uge, hvor Dansk HRM Forening står for den sociale del og en intro tur. Dette samarbejde er utrolig meget værdsat af uddannelsen og til meget stor glæde for de studerende.

Et andet samarbejde er mentorordningen, som Dansk HRM Foreningen overtog fra uddannelsen for flere år siden, og har kørt upåklageligt siden. Uddannelsen er glade for erhvervskontakt, og derfor er det godt at vores studerende kan få en mentor, som de kan sparre med i løbet af deres studietid.

HRM uddannelsens administration startede et stort alumni projekt op i samarbejde med 5 medlemmer af Dansk HRM Forenings bestyrelse i 2008. Projektet blev afsluttet med en rapport “HRM fra uddannelse til karriere” og en alumni konference i september 2011.

Læs mere på www.cbs.dk