Skip to main content

october, 2021

10oct23:59Bliv mentor for kommende HR-praktikere

more

Event Details

KLIK PÅ “MORE” FOR AT LÆSE MERE OG TILMELD DIG

Kick-off: den 27. oktober 2021 – så sæt allerede nu kryds i kalenderen denne dag! 

Periode: oktober 2021 – juni 2022 

Tilmeldingsfrist: den 10. oktober kl. 23.59

Har du lyst til at dele ud af din viden inden for HR for kommende HR-praktikere og samtidig blive opdateret med de nyeste HRM-teorier fra nuværende studerende, er mentorordningen helt sikkert noget for dig! 

Mentorordningen er til for at skabe et link mellem studierne og den “virkelige HR verden”. Det er en mulighed for de studerende at få et indgående kendskab til en relevant HR-funktion, og få talt om nogle af de emner, paradokser og dilemmaer, som der ikke altid er tid til at drøfte på studiet. Der er ikke tale om envejskommunikation, men derimod tale om et rum for sparring, diskussion og videregivelse af erfaringer for både mentor og mentee.

Dine refleksioner kan derfor gøre en forskel for andre, og som mentor er det nemt at give noget videre. Du får mulighed for at inspirere en anden – og får selv nye input med hjem. Udover at du vil få rig mulighed for sparring med din mentee, vil der også være mulighed for at netværke med de andre mentorer. 

Vi matcher en studerende med dig ud fra dennes ønsker, så du passer bedst muligt til den studerendes faglige profil og interesseområde inden for HR. Det er en enestående mulighed, som giver de studerende et indgående kendskab til en relevant HR-funktion.

Mentorordningen er frivilligt i ethvert aspekt, alligevel udvises der hvert eneste år en stor interesse fra de studerende såvel HR-praktikere. 

Kort fortalt giver mentorordningen mulighed for: 
  • Inspiration og sparring i forhold til relevant teori
  • Nye perspektiver på HRM
  • Indsigt i hvad den nye generation forventer af det fremtidige arbejdsmarked
  • Indblik i hvad der rører sig på studiet 
  • Udvidelse af netværk

Undervejs i forløbet vil vi meget gerne dele historier og nyheder fra mentorforløbet. Derfor vil vi også meget gerne lave opslag på LinkedIn, Facebook og eventuelt Instagram, hvor de relevante mentorer bliver tagget. Hvis du gerne vil være med som mentor, men ikke ønsker, at du nævnes på eksterne medier, må du meget gerne gøre os opmærksomme på det. 

Time

(Sunday) 23:59

Organizer

Dansk HRM Foreningdhrmf@dhrmf.dk

 
X