Skip to main content

november, 2018

16nov16:30- 21:00Dansk HRM Forenings 25 Års Jubilæum & NetværksbarV/ Henrik Holt Larsen, Jonas Hedegaard & Dennis Nørmark

more

Event Details

Endnu en gang kan Jobindex og Dansk HRM Forening invitere til en spændende og hyggelig Netværksbar. Denne Netværksbar markerer også 25-års jubilæum for Dansk HRM og vi glæder os!

For at markere jubilæet har vi selvfølgelig sørget for, at der er lidt ekstra på plakaten til dette arrangement, så skynd dig at sætte kryds i kalenderen!

Du kan læse mere om eventet under nedenstående tilmeldingsvindue

VELKOMST V/ HENRIK HOLT LARSEN
Netværksbaren vil blive åbnet af Henrik Holt Larsen. Udover at være et anerkendt navn indenfor HR-forskning, hvor Henrik har forfattet adskillige bøger og artikler samt undervist på CBS, har Henrik også stor erfaring med HR fra erhvervslivet. Derudover var Henrik selv involveret i at starte Dansk HRM Forening for 25 år siden. Derfor vil det kun være passende, at det skal være ham, der byder velkommen til foreningens jubilæum.

OPLÆG V/ JONAS HEDEGAARD
Jonas Hedegaard er i gang med en ErhvervsPhD hos Roskilde Festival om ledelse og organisering, og er derudover frivillig teamleder i Roskilde Leadership Lab, der er Roskilde Festivals interne ledelsesudviklingsforløb. Jonas har tidligere arbejdet som HR- og organisationskonsulent i både offentligt og privat regi. Hos Roskilde Festival leder Jonas et team på 30 personer, der varetager udvikling, undervisning og coaching af festivalens mange ledere. Jonas vil tale om motivation og ledelse af frivillige i en organisation som Roskilde Festival – med mange parelleler til det almindelige erhvervsliv.

OPLÆG V/ DENNIS NØRMARK
Dennis Nørmark fik især stor opmærksomhed på hans bog og hans tanker omkring ”Pseudoarbejde” i det danske erhvervsliv. Dennis har forfattet bogen af samme navn samt en række andre bøger før denne. Herudover, er Dennis en erfaring oplægsholder, kommentator samt konsulent. Dennis er specialiseret indenfor antropologi og anvender især dette til at belyse problematikker omkring kultur og kulturelle systemer i virksomheder. Vi er stolte over at kunne byde en profil som Dennis velkommen til jubilæet.

Udover oplæggene vil der selvfølgelig blive sørget for både lidt vådt og tørt til ganen. Fordi vi fejrer foreningens skarpe hjørne varer Netværksbaren en time længere end normalt, så vi har lidt ekstra tid til de spændende oplæg. Mellem oplæggene vil der være rig mulighed for at udvide dit eget netværk og tale med en masse mennesker, der også brænder for HR! Kom og nyd en lærerig, inspirerende og hyggelig aften i godt selskab!

*** OBS: VIGTIG INFO OMKRING TILMELDING ***
For at deltage i dette event skal du være medlem af Dansk HRM Forening. Det er desværre ikke muligt at medbringe gæster til jubilæet.

Time

(Friday) 16:30 - 21:00

Location

SoHo Kontorhotel

Flæsketorvet 68

 
X