february, 2022

23feb18:30- 20:30Generalforsamling 2022

Generalforsamlingen i 2022 afholdes den 23. februar. Så sæt kryds i kalenderen, så du kan deltage på Strødamvej 52, 2100 København Ø!
Bus 18 kører direkte dertil, Emdrup og ryparken st. er i 15 minutters gåafstand, og der er gratis parkering lige ude foran bygningen.

SKAL 2022 VÆRE ÅRET, HVOR DU STILLER OP TIL DANSK HRM FORENINGS BESTYRELSE?🎆

Som altid afholder Dansk HRM Forening generalforsamling i første kvartal af 2022, hvor den nye bestyrelse vælges ind. Som en del af bestyrelsen er du med til at sætte (og præge) HRM dagsordenen, planlægge fede events og udvide dit netværk. Du får altså kort sagt lov til at kaste kræfter efter det en masse aktuelle og fede temaer inden for HRM – sammen med gode kræfter i dine bestyrelseskollegaer. 🙌

Hvis du er nysgerrig på, hvad det vil sige at være en del af bestyrelsen, så er du velkommen til at hive fat i de nuværende bestyrelsesmedlemmer:

(Wednesday) 18:30 - 20:30

Strødamvej 52, 2100 København Ø