Skip to main content

october, 2020

27oct10:00IDC - Future of Work (Online event)

more

Event Details

Du har nu muligheden for – helt eksklusivt – at deltage i IDCs online konference “Future of Work – Redefined”. 
 
Du kan tilmelde dig her
 
Kort om arrangementet
Agil Transformation på arbjedspladsen kan ikke ignoreres og vi er bevæget os længere hen mod, at man ikke længere kun diskuterer medarbejderens produktivitet og fjernarbejde. Fremtiden for arbejde tager samarbejde til et helt nyt niveau, hvor mennesker arbejder med multisourced online communities, arbejder på tværs af økossystemer, arbejder med AI og forbedrer mennesker, samt maskiner på en daglig basis.
 
Denne arbejdstransformation vil påvirke, hvordan vi ser på erhvervslivet og organisationer. Dette vil påvirke de ressourcer og teknologier vi har brug for, for at opnå succes og vi har også brug for at ændre på holdningen, samt kulturen omkring arbejdet. Hos IDC forventer de at se markante investeringer i fremtiden imens spørgsmål omkring hvordan vi håndterer HR, IT, økonomi, sikkerhed, intellektuel ejendom og lign. opstår.
 
IDC’s Future of Work konference vil bearbejde den vigtige diskussion omkring hvordan organisationer forbereder sig på fremtiden, og hvordan digitale teknologier kan medbringes til miljøet på arbejdspladsen, så de aktivt kan forstærke effektiviteten af arbejdsstyrken – uanset hvem de er. 
 
Nedenstående kan du se de centrale emner, som vil blive berørt undere konferencen: 
  • Organizational change
  • Agile working in a fast-paced world
  • The modern services helpdesk
  • Securing the borderless enterprise
  • Measuring employee experience 
  • Macthing talent with business value: reskilling and upskilling
  • Digitalizing processes for the workspace of the future 
 

Time

(Tuesday) 10:00

 
X