Dansk HRM Forening

Faglige arrangementer


Faglige arrangementer

Kommende arrangement

Aktiver og styrk dit brand: Medarbejderambassadører og recruitment marketing

Hvornår: den 19. april kl. 17-19.30

Lokation: KPMG, Dampfærgevej 28, 2100 KBH Ø

Speakere: Nanna Bøgelund Madsen, Sara Toustrup Kristensen & Alexander Kragh

LinkedIn event: https://www.linkedin.com/events/7044701094681149441/about/


FÅ ET FAGLIGT INDSPARK SOM SKABER VÆRDI

NÅR DU VIL INSPIRERES ELLER BARE GÅ TIDLIGT FRA KONTORET

Dansk HRM Forening afholder flere gange årligt faglige arrangementer, som har særligt fokus på de nyeste tendenser inden for HR.

Vores faglige arrangementer giver dig mulighed for at få et fagligt indspark, så du kan holde dig opdateret inden for HR-feltet og blive inspireret til, hvordan HR fortsat kan bidrage til at skabe værdi for organisationen. Med aktuelle og relevante emner ønsker vi at præsentere forskellige tilgange til HR-faget samt invitere til dialog om netop de HR-udfordringer, som vores medlemmer oplever i deres arbejde.


Til de faglige arrangementer inviterer vi én eller flere erfarne HR-professionelle til at dele deres perspektiv på emnet. Tidligere har vi eksempelvis budt velkommen til en paneldebat om generationsmødet på arbejdspladsen, et webinar om diversity & inclusion, et oplæg om henholdsvis datadrevet HR og strategisk HRM og mange flere. Ved at tilbringe en aften i selskab med Dansk HRM Forening garanterer vi altid et spændende oplæg og god mulighed for at dele erfaringer med HR-professionelle fra andre brancher samt kandidatstuderende med interesse inden for HR.

Vi søger variation i vores arrangementer og gør flittigt brug af vores samarbejdspartnere og øvrige HR-netværk. Sidder du med en idé til, hvordan vores faglige aktiviteter kan udvikles, hører vi meget gerne fra dig.

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk