Dansk HRM Forening

Faglige arrangementer


Faglige arrangementer

Kommende arrangement

Onsdag d. 27. september kl. 14:

Alle mennesker er født med en døgnrytme, og selvom den er forskellig fra person til person, har dét at følge ens egen rytme stor betydning for en række faktorer i livet. 
At leve i takt med sin døgnrytme har indflydelse på vores helbred, trivsel og ikke mindst, hvor produktive vi er. Som leder, HR-professionel eller HR-interesseret har du nu mulighed for at blive endnu klogere på, hvordan dét at kende og fokusere på medarbejdernes døgnrytmer kan øge både arbejdsglæden og produktiviteten i organisationen.

Onsdag d. 27. september kl. 14 inviterer Dansk HRM Forening til en times webinar, hvor Camilla Kring fortæller om sammenhængen mellem døgnrytmer og organisationers succes. Samtidig giver hun nogle konkrete værktøjer til, hvordan vi kan skabe bæredygtige arbejdskulturer, der understøtter forskellige døgnrytmer.

Camilla Kring er civilingeniør og ph.d. i balancen mellem arbejdsliv og privatliv. Hun er indehaver af konsulentvirksomheden Super Navigator og forfatter til fem bøger, hvoraf hendes seneste udgivelse er ”Find din døgnrytme – og få overskud i hverdagen” fra 2021. Camilla er førende ekspert i anvendt kronobiologi og har de seneste 17 år arbejdet med at skabe fleksible og bæredygtige arbejdskulturer, der understøtter forskellige medarbejderes døgnrytmer. Ved sin viden om kronobiologi har Camilla skrevet for PFA 'Guiden til sunde arbejdsrytmer'.

Derudover er Camilla TEDx speaker, medstifter af Tænketanken Fremtidens Arbejdsliv sammen med Christian Ørsted og medstifter af Tænketanken Bæredygtigt Arbejdsliv sammen med forskere i Work-Life Balance og stress.

Vi håber at se jer online til et spændende Webinar – det er selvfølgelig helt gratis.

Tilmeldingslink til Webinar: Tilmeld Webinar


FÅ ET FAGLIGT INDSPARK SOM SKABER VÆRDI

NÅR DU VIL INSPIRERES ELLER BARE GÅ TIDLIGT FRA KONTORET

Dansk HRM Forening afholder flere gange årligt faglige arrangementer, som har særligt fokus på de nyeste tendenser inden for HR.

Vores faglige arrangementer giver dig mulighed for at få et fagligt indspark, så du kan holde dig opdateret inden for HR-feltet og blive inspireret til, hvordan HR fortsat kan bidrage til at skabe værdi for organisationen. Med aktuelle og relevante emner ønsker vi at præsentere forskellige tilgange til HR-faget samt invitere til dialog om netop de HR-udfordringer, som vores medlemmer oplever i deres arbejde.


Til de faglige arrangementer inviterer vi én eller flere erfarne HR-professionelle til at dele deres perspektiv på emnet. Tidligere har vi eksempelvis budt velkommen til en paneldebat om generationsmødet på arbejdspladsen, et webinar om diversity & inclusion, et oplæg om henholdsvis datadrevet HR og strategisk HRM og mange flere. Ved at tilbringe en aften i selskab med Dansk HRM Forening garanterer vi altid et spændende oplæg og god mulighed for at dele erfaringer med HR-professionelle fra andre brancher samt kandidatstuderende med interesse inden for HR.

Vi søger variation i vores arrangementer og gør flittigt brug af vores samarbejdspartnere og øvrige HR-netværk. Sidder du med en idé til, hvordan vores faglige aktiviteter kan udvikles, hører vi meget gerne fra dig.


CVR-Nr.: 35188800

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk