Dansk HRM Forening

Netværksbar

NETVÆRK – VEJEN TIL SUCCES

Dansk HRM Forening inviterer dig til netværksbar i samarbejde med Jobindex, hvor du som medlem får mulighed for at styrke dit faglige netværk i hyggelige omgivelser sammen med HR-professionelle, HR-studerende og andre HR-interesserede.


Kommende arrangement

Hvor: SoHo i Kødbyen (Flæsketorvet 68, 1711 København)

Hvornår: Fredag den 12 maj 

Oplægsholdere: TBA

Bemærk, at tilmelding er nødvendig og kan ske på følgende link: 
https://www.jobindex.dk/cms/netvaerksbar?lang=da 

 

Bemærkning: Selve tilmeldingslinket kommer ca fire uger forinden arrangementet.

Informationer omkring arrangementet vil altid kunne findes på vores LinkedIn begivenhed. 


NETVÆRK – VEJEN TIL SUCCES

Til Netværksbaren vil du møde erfarne foredragsholdere, som vil dele ud af deres teoretiske og praktiske erfaringer med HR. Tidligere temaer har været unbiased rekruttering, employer branding, HR’s dialog med ledelsen, sammenhængen mellem hjemmearbejde og medarbejdernes performance, Diversity & Inclusion samt mange andre relevante tematikker.  

Der er fri bar til alle vores netværksarrangementer og derudover er der rig mulighed for at mingle med ligesindede HR personer i et uformelt og hyggeligt rum. Hvis det har vækket din interesse, så følg vores #netværketlever på sociale medier. 

Og så er det naturligvis helt gratis for vores DHRMF medlemmer. For ikke-medlemmer er det muligt at deltage én gang til 50 kr. Betaling sker via Mobilepay, dog skal man også tilmelde sig igennem tilmeldingslinket, før vi kan registrere din deltagelse.

Bemærk, at tilmelding er nødvendig både for medlemmer og ikke-medlemmer – tilmeldingslinket vil blive tilgængeligt ca. 4 uger før eventet.
Følg eventet på Facebook eller LinkedIn.


I samarbejde med Jobindex