CBS
 Copenhagen Business Schoolblev oprettet i 1917 og blev en integreret del af det danske uddannelsessystem i 1965. I dag er CBS et af Danmarks 8 universiteter og har 20.000 studerende og ca. 1500 medarbejdere
Jobindex
 Jobindex er Danmarks største jobmarked. De giver den mest komplette oversigt over ledige jobs i Danmark.
DANSK HR
DANSK HR er HR-afdelingernes HR-videncenter, som gennem høj faglighed, aktuel viden, rådgivning og netværk understøtter alle medlemmer og deres virksomheder i det daglige HR-arbejde med at forbedre konkurrenceevnen
HenrikLeth.com
Henrik er coach og personlig træner. Derudover hjælper han en række ledere med at skabe eller bevare et højt performance niveau.

 

IUNO
IUNO er et advokatpartnerselskab.IUNO ønsker at skabe en personlig, professionel advokatvirksomhed, hvor højt specialiseret og løsningsorienteret juridisk rådgivning til erhvervslivet udsættes for en innovativ, moderne tilgang.
KMP+ House of mentoring
Hos KMP+ House of Mentoring fokuseres der på at øge effekten af leder- og talentudviklingen gennem etablering af professionelle mentorprogrammer.
NOCA
NOCA er en non-profit forening, der arbejder upolitisk for et levende og stadig stærkere HR. NOCA forener HR professionelle i Danmarks største organisationer, der nysgerrigt deler deres viden, erfaringer, succes’er, fejltagelser, udfordringer og løsninger indenfor HR.

 

Kontakt os

Vil du vide mere? Eller kunne i tænke jer et samarbejde med Dansk HRM Forening?
Så er du mere end velkommen til at hive fat i os!

Vanda Davani
Formand

Ansvarsområde: Alle arrangementer

E-mail: vanda@dhrmf.dk

Simon Dømmestrup
Næstformand

Ansvarsområde: Alle arrangementer

E-mail: Simon@dhrmf.dk

Frank Markvart Gantzel Pedersen
Kasserer

Ansvarsområde: Økonomi

E-mail: kasserer@dhrmf.dk

Amalie Jørgensen
Bestyrelsesmedlem

Ansvarsområder: SOME & kommunikationsansvarlig

E-mail: Amalie@dhrmf.dk