Månedens artikel:

Om DANSK HR

DANSK HR er Danmarks største professionelle, uafhængige, netværksbaserede HR-organisation for HR-direktører, HR-chefer, HR Business Partners, HR-ansvarlige og HR-konsulenter.

HR-afdelingen skal sikre virksomheder kompetente medarbejdere og skabe grobund for økonomisk og personalemæssig stabil udvikling.

DANSK HR er HR-afdelingernes HR-videncenter, som gennem høj faglighed, aktuel viden, rådgivning og netværk understøtter alle medlemmer og deres virksomheder i det daglige HR-arbejde med at forbedre konkurrenceevnen.

Hos DANSK HR sætter vi fokus på aktuelle emner inden for Human Resources Development. Foreningen, som i dag tæller godt 1000 medlemmer, blev grundlagt i 1992 (under navnet PID–Personalechefer i Danmark indtil april 2013), hvor Kim Staack Nielsen, Chairman for DANSK HR, var en af initiativtagerne.

DANSK HR’s formål

DANSK HR’s formål er at varetage interesserne for danske HR-chefer og andre HR-ansvarlige fra både den private og offentlige sektor samt andre personer, som arbejder med HR-området.

Arbejdsområder

Hos DANSK HR arbejder vi for at forbedre virksomhedernes kendskab til og brug af HR-ansvarlige. DANSK HR’s kerneområder i forhold til medlemmerne er formidling af HR-viden, HR-netværk og HR-rådgivning. DANSK HR udgiver erhvervstidsskrifterne HR-chefen, Ledelse i Udvikling og Uddannelse & Udvikling samt HR-håndbogen HR Guiden, ligesom vi hvert år arrangerer Danmarks største HR-messe, Træfpunkt HR®.

Europæisk netværk

DANSK HR er Danmarks repræsentant i den europæiske paraplyorganisation EAPM, The European Association for People Management, som er oprettet med det formål at samle de nationale personaleorganisationer under sig. Kim Staack Nielsen har siddet i EAPM’s bestyrelse siden 2005 og var Vice President for EAPM i perioden 2009-2011.

Er du studerende tilbyde DANSK HR gratis studie medlemskab, du kan læse mere her.

Kontakt os

Vil du vide mere? Eller kunne i tænke jer et samarbejde med Dansk HRM Forening?
Så er du mere end velkommen til at hive fat i os!

Vanda Davani
Formand

Ansvarsområde: Alle arrangementer

E-mail: vanda@dhrmf.dk

Simon Dømmestrup
Næstformand

Ansvarsområde: Alle arrangementer

E-mail: Simon@dhrmf.dk

Frank Markvart Gantzel Pedersen
Kasserer

Ansvarsområde: Økonomi

E-mail: kasserer@dhrmf.dk

Amalie Jørgensen
Bestyrelsesmedlem

Ansvarsområder: SOME & kommunikationsansvarlig

E-mail: Amalie@dhrmf.dk