Vanetænkningen blomstrer i advokatbranchen. Mange ting foregår, som de har gjort i årevis. Og alt for få ting udføres, som de kan og burde – i dag og i morgen.

Vanetænkningen gælder selve forståelsen af, hvordan man bør drive en moderne advokatvirksomhed, men også forståelsen af, hvordan og hvornår man kan bruge en advokat. Vanetænkningen er så forankret i branchen, at advokaterne ikke er opmærksomme på dens store betydning for kunderne.

Det vil vi gøre op med. Vi vil gerne vise, at der en anden vej at gå.

Med IUNO ønsker vi at skabe en personlig, professionel advokatvirksomhed, hvor højt specialiseret og løsningsorienteret juridisk rådgivning til erhvervslivet udsættes for en innovativ, moderne tilgang.  En tilgang, der skal bidrage til øget værdi for vores kunder.

Vores ambition er at gøre op med fortidens dårlige vaner og at bringe advokatbranchen ind i det samme årtusinde, som resten af erhvervslivet befinder sig i.

Vi vil hele tiden se på, om noget kan gøres bedre og mere effektivt. Dels ved hjælp af moderne teknologi, dels gennem nye arbejdsprocesser. Vi anerkender de ting, der er gode i branchen, og vi vil forandre det, der ikke er.

Kontakt os

Vil du vide mere? Eller kunne i tænke jer et samarbejde med Dansk HRM Forening?
Så er du mere end velkommen til at hive fat i os!

Vanda Davani
Formand

Ansvarsområde: Alle arrangementer

E-mail: vanda@dhrmf.dk

Simon Dømmestrup
Næstformand

Ansvarsområde: Alle arrangementer

E-mail: Simon@dhrmf.dk

Frank Markvart Gantzel Pedersen
Kasserer

Ansvarsområde: Økonomi

E-mail: kasserer@dhrmf.dk

Amalie Jørgensen
Bestyrelsesmedlem

Ansvarsområder: SOME & kommunikationsansvarlig

E-mail: Amalie@dhrmf.dk