MERE OM

HR-FÆLLELSSKABET

HR-Fællesskabet: Dit netværk for viden og vækst

Er du passioneret omkring HR eller har du mange års erfaring inden for området? Er du en nyuddannet, der søger vejledning til at trives i din første HR-stilling? Står du alene i din HR-afdeling og søger sparring til de daglige udfordringer? Eller er du en HR-professionel på udkig efter et aktivt netværk? Så er HR-Fællesskabet det ideelle sted for dig!


Vi introducerer nu HR-Fællesskabet i Århus og Aalborg, hvor du stadig har mulighed for at deltage i København.


HR-Fællesskabet er skabt som en uformel netværksgruppe, hvor HR-praktikere kan dele både deres succeser og udfordringer. Formålet er at rådgive og sparre med hinanden. Som medlem af HR-Fællesskabet bliver du en del af en netværksgruppe, der mødes månedligt fra movember 2023 til maj 2024.


Vi har etableret et forum, hvor der er plads til at rumme, diskutere og udvikle sig. Vi har udarbejdet en faciliteteringspakke, der inkluderer alt fra forventningsafstemning til strukturering af møder samt relevante emner og artikler. I er også velkomne til selv at foreslå emner, som I finder relevante at diskutere i jeres netværksgruppe - det er helt op til jer!


NY SÆSON 23/24Vi er glade for at meddele, at vores professionelle HR-fællesskab afholder intromøder i november måned. Datoerne og stederne for møderne er som følger:

  • København: 1. november
  • Århus: 7. november
  • Aalborg: 8. november


Mødehyppighed:

Møderne afholdes månedligt, hvilket giver deltagerne mulighed for kontinuerlig faglig udvikling og erfaringsudveksling.


Mødested:

Detaljer om mødestedet for hvert arrangement vil blive koordineret og delt med deltagerne inden mødedatoen for at sikre en problemfri oplevelse.Vi opfordrer HR-praktikere til at deltage aktivt i disse møder for at bidrage til samtalen, lære af kolleger og udvikle professionelle relationer. Deltagelse i vores netværk giver en enestående mulighed for at blive opdateret på branchens bedste praksis og skabe meningsfulde forbindelser med kolleger i feltet.Vi ser frem til at byde jer velkommen og skabe en givende og berigende erfaring for alle deltagere.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os.
Deadline for tilmelding søndag d. 29/10-23 kl. 12.00


LYDER DET SPÆNDENDE?


Har du nogle spørgsmål til HR-Fællesskabet, så skriv endelig til Camilla Rask.

Gør jer klar på en magisk sæson start i HR-fællesskabet.

Vi glæder os meget til at modtage jeres tilmelding!
Kontaktformular til HR-Fællesskabet

 
 
 
 
unsplash